Politie pakt dieseldief

473

De politie heeft zondagmorgen een 32-jarige inwoner van Rijsbergen op de A58 nabij Sint Willebrord aangehouden op verdenking van brandstofdiefstal.

Rond kwart over vier zag een beveiligingsmedewerker op het bedrijfsterrein aan de Bastionweg een man bij vrachtwagens staan. Het vermoeden bestond dat hij Politie vindt gestolen auto in vrachtwagenbezig was met diefstal van brandstof uit de brandstoftanks van vrachtwagens. Toen de dief zich betrapt voelde stapte hij in een bestelauto en reed weg. De beveiliger stelde een onderzoek in en zag dat de afsluitdop van twee tanks was verwijderd en een jerrycan was achtergebleven.

Op zoek

Ondertussen werd de politie gewaarschuwd. Agenten gingen op zoek naar de verdachte auto en zagen hem op de snelweg rijden. Ter hoogte van de afslag Sint Willebrord kon hij worden gearresteerd. In zijn voertuig stonden meerdere vaten diesel. De vaten zijn in beslag genomen. De Rijsbergenaar is voorgeleid aan een hulpofficier van justitie en voor het onderzoek ingesloten in een politiecel. Hij heeft bekend dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan diefstal van brandstof. (Bron: Politie)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief