Politie krijgt meerdere meldingen van dieseldiefstal in Limburg

713

De politie kreeg afgelopen nacht meerdere meldingen van dieseldiefstal. Op de A2 bij Born hield de politie na een melding maandagmorgen een Roemeense vrachtwagenchauffeur en zijn bijrijder aan op verdenking van diefstal van diesel.

Politie vindt gestolen auto in vrachtwagenDe politie kreeg een melding van dieseldiefstal uit een Poolse vrachtwagen die geparkeerd stond op parkeerplaats Hoogvonderen langs de A73 in Roermond. Het zou gaan om vrachtwagens met een Roemeens kenteken. Na onderzoek trof de politie bij parkeerplaats Het Anker in Born een vrachtwagen aan die diesel lekte. Er werd onder meer een pomp en slangen aangetroffen om de brandstof over te pompen.

Meer meldingen
Bij de politie zijn afgelopen nacht nog meer meldingen binnengekomen van dieseldiefstal. Zes hiervan werden gepleegd op parkeerplaatsen in Maasbree en Sevenum langs de A67. In Venlo aan de St. Jansweg werd diesel afgetapt van een beregeningsinstallatie. De politie stelt een uitgebreid onderzoek in en is op zoek naar getuigen of zij die meer kunnen vertellen. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem via het gratis telefoonnummer 0800-7000. (Bron: Politie)

Lees ook:
Politie pakt dieseldief
Politie houdt Roemenen aan voor diefstal diesel
Litouwers hevelen diesel uit vrachtwagen
Politie pakt dieseldief
Politie betrapt dieseldieven op heterdaad

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief