Politie houdt drie mannen aan voor inbraak in vrachtwagens

426

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag in Wezep drie inwoners van Utrecht (16, 19 en 26 jaar) aangehouden op verdenking van inbraak in vrachtauto’s.

Politie houdt drie mannen aan voor inbraak in vrachtwagensSurveillerende agenten zagen rond half drie op een afgesloten vrachtwagenparkeerplaats een persoon lopen. Deze persoon stapte in een personenauto die vervolgens wegreed. De agenten lieten de bestuurder stoppen voor een controle. In de auto zaten de 26-jarige en de 19-jarige man.

De 16-jarige jongen werd korte tijd later op de parkeerplaats aangetroffen. Na controle bleek dat er een gat in de omheining was gemaakt en werden op het terrein twee vrachtauto’s aangetroffen waarvan de ruiten waren vernield. Er werden geen goederen uit de vrachtauto’s weggenomen. De drie mannen zijn daarom aangehouden op verdenking van inbraak en vernieling. Ze zijn overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor. De personenauto waarin zij reden is in beslag genomen. (Bron: Politie)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief