Politie bekeurt fout geparkeerde truckers in Spijkenisse

456

Vanwege klachten over het parkeergedrag van vrachtwagen op de parkeerplaats aan de Mosterweg in Spijkenisse heeft de politie hier zondagavond een controle gehouden. Negen chauffeurs kregen een bekeuring voor fout parkeren. Eén chauffeur werd een rijverbod opgelegd vanwege alcohol.

PolitieautoDoor het foutief parkeren van vrachtwagens op de parkeerplaats aan de Mosterweg kunnen andere vrachtwagenchauffeurs in het weekend hun wagen niet kwijt. De politie ontvangt hier geregeld klachten over. Om deze reden controleert de politie regelmatig op het parkeergedrag.

97 euro
Tijdens de controle van zondag 3 maart zijn negen bekeuringen uitgeschreven. De buitenlandse chauffeurs moesten de boete van 97 euro direct contant betalen. De Nederlandse voertuigen waarvan geen chauffeur aanwezig was kregen een bekeuring onder de ruitenwisser. Ook moesten de aanwezige, foutgeparkeerde chauffeurs hun voertuig of op de juiste wijze parkeren of weghalen en ergens anders een plekje zoeken. Diverse chauffeurs moesten een alcoholtest afnemen. Eén chauffeur had dusdanig veel gedronken dat hij een rijverbod kreeg. (Bron: Politie)

Volg TotaalTrans op Twitter