Overval op vrachtwagenchauffeur in opsporingsprogramma

560

DEN HAAG – Het regionale opsporingsprogramma Team West besteedt dinsdag 17 februari aandacht aan een overval op een vrachtwagenchauffeur in Rijnsburg. Met de hulp van de kijkers hoopt de politie de zaken op te kunnen lossen.

Politie sleept vrachtwagen in slechte staat afDe recherche van Leiden onderzoekt een overval op een 40-jarige vrachtwagenchauffeur. De man liep op 5 februari om 21.30 uur naar zijn woning aan de Frans Halsstraat, toen hij vlak voor zijn voordeur werd geroepen en er een bijtende vloeistof in zijn ogen gespoten werd. Hierna werd de man door twee mannen overvallen en beroofd van enkele tassen. In één van de tassen zat een aanzienlijk geldbedrag.

Uitzending

Team West wordt dinsdagavond uitgezonden om 17.00 uur op TV West en gedurende de avond en woensdag overdag nog een aantal keer herhaald. De zaken zijn vanaf dinsdagmiddag ook terug te zien op de websites www.politie.nl en www.teamwest.nl.

Kijkers die tips hebben kunnen contact opnemen met desbetreffende rechercheafdeling via nummer 0800-6070. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000. Ook bestaat de mogelijkheid om op www.politie.nl het tipformulier te gebruiken. (Bron: Politie)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief