Overleg bonden en werkgevers, maar Franse acties gaan door

362

PARIJS – De Franse bonden overleggen woensdagochtend opnieuw met de Franse werkgevers in het transport. Desondanks blijven de acties op de Franse wegen gewoon doorgaan.

Overleg bonden en werkgevers, maar Franse acties gaan door Overleg bonden en werkgevers, maar Franse acties gaan doorInmiddels hebben zich zo’n 800 aanhangers van de CFDT zich aangesloten bij de acties. De CFDT heeft aangekondigd in tien regio’s oliedepots, industrieterreinen en peages te gaan blokkeren. Ook worden mogelijk langzaamaan acties gehouden.

Bij St Avold staat inmiddels vijftien kilometer file door een blokkade. Bij Rennes in het plaatsje Vern Sur Seiche wordt een distributiecentrum geblokkeerd. In de Vaucluse (streek bij Orange) worden de voorbereidingen getroffen voor een blokkade. Bij het plaatsje St Jory verzamelen zich actievoerders bij de Centre d’ Routiers. Verder is er een blokkade bij Dijon zone industriële de Fauvernay en een langzaamaan actie Bain de Bretagne N137 onder Rennes. (Bron: Chauffeuropdeweg/Foto: John Remkes)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief