Overgangsbepalingen en onderwijs op BLN-bijeenkomsten Kalkar

442

Binnenvaart Logistiek Nederland (BLN) houdt tijdens de vakbeurs Shipping Technics Logistics in Kalkar een bijeenkomst over de overgangsbepalingen en een Onderwijsdebat. Deelname is gratis.

Overgangsbepalingen en onderwijs op BLN-bijeenkomsten KalkarBLN-Koninklijke Schuttevaer houdt dinsdag 30 september om 16.30 uur in het Captain’s Cafe een bijeenkomst over de overgangsbepalingen. Carel Ostendorff trapt de bijeenkomst af met een presentatie. ‘Hij spitst zijn verhaal met name toe op het thema Geluid. Vervolgens gaan we samen met een panel dat bestaat uit Theo Molkenboer, Henk Arntz, Joerg Rusche, Jan Kruisinga en Gert Mensink in gesprek over de mogelijkheden van een inspanningsverplichting ten aanzien van CCR-normen. BLN-Koninklijke Schuttevaer ziet veel potentie in deze aanpak en is benieuwd naar uw verwachtingen hieromtrent. Uiteraard wordt u volop in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen en actief deel te nemen aan de discussie.’
De uitkomsten van de bijeenkomst gebruikt BLN in de gesprekken die ze met relevante partijen voert om te komen tot een werkbaar CCR-beleid.

Onderwijsdebat

BLN-Koninklijke Schuttevaer houdt woensdag 1 oktober het eerste jaarlijkse Onderwijsdebat. ‘In een De Wereld Draait Door achtige setting voeren we een discussie waarbij uw aanwezigheid en actieve deelname zeer gewaardeerd wordt. Het doel is om in anderhalf uur een toekomstbeeld voor onderwijs in de binnenvaart te schetsen waar wij vervolgens keihard mee aan de slag gaan.’ (Bron: BLN)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief