Oprichting Netherlands Maritime Technology (+ video)

725

Netherlands Maritime Technology is donderdagmiddag tijdens de Openbare Ledenvergadering feestelijk gelanceerd. Ruim 230 leden en relaties woonden de lancering bij Damen Shipyards in Gorinchem bij.

Netherlands Maritime Technology vervangt de merken Scheepsbouw Nederland, Holland Shipbuilding Association, Vereniging Holland Marine Equipment, VNSI, HME Oprichting Netherlands Maritime TechnologyBV, HME Singapore en CMTI. Tevens zal de vereniging de internationale branding Maritime by Holland niet meer hanteren, maar profileert zij zich internationaal ook als Netherlands Maritime Technology.

Netherlands Maritime Technology
Netherlands Maritime Technology is een netwerk van werven, toeleveranciers en dienstverleners. Vanuit een gezamenlijke passie en trots voor de sector stroopt de gehele bureauorganisatie achter Netherlands Maritime Technology graag de mouwen op om het netwerk op allerlei wijzen te faciliteren. Netherlands Maritime Technology behartigt de belangen van het netwerk, biedt professionele ondersteuning bij projecten en voert onafhankelijke onderzoeken uit. Netherlands Maritime Technology focust zich specifiek op de thema’s Trade, Innovation en Human Capital.

Samen zorgen we ervoor dat de Nederlandse maritiem-technologische sector een sterke, vooroplopende sector blijft die meespeelt op wereldniveau.

Member logo
Netherlands Maritime Technology kent lidmaatschappen voor werven, toeleveranciers en dienstverleners. Tevens behoort een lidmaatschap van Netherlands Maritime Technology Singapore Branch tot de mogelijkheden. Leden ontvangen een vernieuwd lidmaatschapscertificaat en kunnen het speciale member logo hanteren in hun uitingen.

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief