Ook zaterdag vervoer slachtoffers vliegramp via A2 en A27

433

Op zaterdag 26 juli komen er opnieuw lichamen van slachtoffers van de vliegramp in Oekraïne aan op Eindhoven Airport. Ook deze slachtoffers worden in colonne onder politiebegeleiding over de A2 en de A27 naar Hilversum vervoerd. Naar verwachting zal het vervoer aan het eind van de middag plaatsvinden.

Ook zaterdag vervoer slachtoffers vliegramp via A2 en A27De verplaatsing van de rouwstoet is vrijdagavond waardig en vlot verlopen. Wel was het overige verkeer drukker dan de voorgaande dagen, met name ten noorden van Utrecht op de A27. Er was heel veel publiek langs de route, dat vooral op viaducten en verzorgingsplaatsen toekeek. In vergelijking met de voorgaande dagen stonden minder automobilisten stil op de snelweg, zoals vluchtstrook of berm.

De oproep van Rijkswaterstaat blijft niet te stoppen op de rij- en/of vluchtstroken en ook niet langs de snelweg te gaan staan. Dit kan tot gevaarlijke situaties leiden.

Ook zaterdag worden de snelwegen A2 en A27 tijdens het passeren van de colonne afgesloten voor het overige verkeer. Enkele kilometers voor en na de colonne maakt de politie de weg vrij. In zuidelijke richting zijn de wegen open voor het verkeer.

Weggebruikers moeten zaterdag op en rondom de route tussen Eindhoven en Hilversum rekening houden met de tijdelijke wegafsluitingen en hiermee gepaard gaande verkeershinder. (Bron: RWS)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief