Ook DHL in zee met de Buren

578

UTRECHT – DHL Parcel gaat een samenwerking aan met de Buren waarbij DHL gebruik gaat maken van de vijftig onbemande afhaallocaties van de Buren. Het gaat om pakketkluisjes waar klanten 24 uur per dag en zeven dagen in de week hun pakketten kunnen afhalen of afleveren. Onlangs maakte TNT Innight ook bekend te gaan samenwerken met be Buren.

DHL neemt eerste parcelstation in gebruikMet deze kluiswanden vergroot DHL Parcel de mogelijkheden voor met name online shoppers om zelf te bepalen waar en wanneer men zijn pakket laat afleveren. De locaties van de Buren vormen een aanvulling op de eigen DHL Parcelstations en de 1.000 bemande DHL Parcelshops.

DHL Parcel zet de kluiswanden van de Buren in naast de eigen infrastructuur, om daarmee consumenten zoveel mogelijk gemak en keuzevrijheid te kunnen bieden. Als een webwinkel de optie ondersteunt, kunnen de kluisjes van de Buren ook worden gebruikt voor retourzendingen.

De Buren

De Buren breidt zijn landelijke netwerk van afhaalpunten sterk uit. Naast toepassing in e-commerce worden de pakketkluizen ook ingezet in traditionele retailtoepassingen, zoals door apotheken en stomerijen, om daarmee bereikbaarheid buiten openingstijden te vergroten. Ook in de b2b-omgeving wordt belang gehecht aan de flexibiliteit die deze afhaalpunten bieden. Naast de onbeperkte openingstijden is dat ook de algemene beschikbaarheid voor ieder bedrijf. (Bron: DHL)

Lees ook:
TNT Innight gaat pakketten engineers afleveren bij de Buren

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief