Ongeluk vrachtwagen en zes auto’s; lange file A2 bij Deil

666

Een ongeval waarbij zes personenauto’s en een vrachtwagen betrokken zijn veroorzaakt dinsdagmorgen al vroeg voor vertraging op de A2. Op de rijbaan vanuit Den Bosch naar Utrecht zijn ter hoogte van het knooppunt Deil drie rijstroken afgesloten.

Ongeluk met zes auto’s en vrachtwagen; lange file A2 bij knooppunt DeilOver de ernst van het ongeval is nog niet veel duidelijk, waardoor ook over de duur van de afsluiting niet veel te zeggen valt. Vanwege de omvang van het ongeval lijkt het zeer waarschijnlijk dat de bergingswerkzaamheden lange tijd in beslag nemen. De politie voert een onderzoek uit om de toedracht van de aanrijding vast te kunnen stellen. Verder is de vangrail zwaar beschadigd. Deze moet gerepareerd worden, maar dat gebeurt pas na de avondspits.

Inmiddels is er op de A15 vanuit Nijmegen naar Gorinchem ook een lange file ontstaan. Weggebruikers staan daar vast over een lengte van 8 kilometer vanaf Wadenoijen.

Doorgaand verkeer doet er goed aan de A2 voorlopig te mijden en voor de route via Waalwijk en Gorinchem (A59/A27) te kiezen. (Bron: VID/Foto: Weginspecteur Kim)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief

Bekijk de actuele fileberichten