Oasis of the Seas dinsdag van Rotterdam naar Southampton

431

De Oasis of the Seas arriveert dinsdag 14 oktober voor de tweede maal aan de kade van Cruiseport Rotterdam. De verwachte aankomsttijd is 07.30 uur. Het grootste passagiersschip ter wereld keert dan terug van een dokbeurt bij Keppel Verolme.

Oasis of the Seas dinsdag van Rotterdam naar SouthamptonDe Oasis of the Seas blijft de hele dag aan de kade liggen. Daardoor biedt het ruimschoots de mogelijkheid aan circa 5.000 passagiers en bemanningsleden om aan boord van het schip te gaan.

Havenschildje

Ondertussen biedt het verblijf aan de pier scheepseigenaar Royal Caribbean de mogelijkheid om gasten te ontvangen. Zo zal om 11.30 uur havenmeester René de Vries het havenschildje van Rotterdam overhandigen aan de kapitein tijdens de ´Key &Plaque ceremony’.

De Oasis of the Seas vertrekt om 17.00 uur naar de Waalhaven. Daar keert het schip in de monding. Het schip passeert Schiedam om 18.15 uur, Vlaardingen om 18.30 uur, Maassluis om 19.15 uur en Hoek van Holland om 19.45 uur en vaart vervolgens naar Southampton. (Bron: Havenbedrijf Rotterdam)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief