NPRC sluit zich aan bij BLN

781

ROTTERDAM – De binnenvaartcoöperatie NPRC, de grootste logistieke dienstverlener van Nederland in de droge lading, sluit zich per direct aan bij BLN-Koninklijke Schuttevaer. ‘Wij zien in BLN-KSV steeds nadrukkelijker een brede belangenbehartiger die voor de gehele branche meerwaarde kan bieden’, verklaart Stefan Meeusen, directeur NPRC, over de toetreding tot BLN-KSV.

nprcbln2Het ‘binnenslepen’ van de NPRC, met haar ruim 100 varende binnenvaartondernemers, is al geruime tijd een belangrijk doel voor BLN-KSV. NPRC-directeur Stefan Meeusen onderstreept de noodzaak tot samenwerking in de sector. ‘Een keuze voor BLN-KSV is nadrukkelijk geen keuze tegen het Centraal Bureau voor Rijn- en Binnenvaart. Bij CBRB zitten zeer professionele mensen met enorme kennis en ervaring die van grootse waarde zijn voor de gehele binnenvaartbranche’, aldus Meeusen.

‘Gecharmeerd’

De coöperatiedirecteur is zeker van zijn toetreding tot BLN-KSV. Hij ziet een kans om krachten te bundelen. ‘Ik ben gecharmeerd van de koers die algemeen directeur Hester Duursema van BLN-KSV vaart. Een koers van verbinden en samenwerken. Ook met de collega’s van CBRB. Als totale branche moeten we onze toekomst vormgeven en verzekeren. En als lid van BLN-KSV zullen wij ons steentje daarin meer dan bijdragen.’

Verheugd

BLN-KSV algemeen directeur Duursema is uiteraard erg verheugd over de keuze van NPRC. ‘Het is waar dat we al enige tijd meer dan duidelijk hebben gemaakt dat we de coöperatie graag verwelkomen. We hebben de NPRC kunnen overtuigen van onze plannen. Van de wijze waarop we de belangen van de branche in zijn geheel zullen vertegenwoordigen in onze gesprekken met overheden en andere stakeholders. Dat we staan voor verbinding en samenwerking.’ (Bron: BLN)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief