Noy Logistics nu ook naar Stockholm

665

Logistiek dienstverlener Noy Logistics in Heijen is begonnen met met een wekelijkse dienstverlening op het Zweedse Stockholm. Hiermee reageert Noy op een toenemende vraag van klanten naar deze service.

Noy Logistics nu ook naar StockholmIn eerste instantie vertrekt wekelijks een auto op zaterdagmiddag vanaf het warehouse van Noy in Heijen vertrekken die op zondagavond in Stockholm aankomt, zodat deze al op zondagavond of uiterlijk op maandagochtend de goederen kan afleveren en terug kan laden richting Benelux.

Optimale veiligheid
Klanten kunnen voortijdig laadcapaciteit reserveren. Noy geeft haar klanten hiermee betrouwbare laad- en lostijden van hun deelpartijen. De transporten worden uitgevoerd met goed opgeleide chauffeurs die de Nederlandse, Engelse en Duitse taal beheersen, wat de communicatie in het buitenland vergemakkelijkt. Het begeleide vervoer garandeert een optimale veiligheid van de goederen. Tevens kunnen de chauffeurs op de laad- of losplaats de klant met raad en daad terzijde staan.

Cross-docking
Het warehouse van Noy Logistics in Heijen speelt dankzij zijn strategische ligging dichtbij de Duitse grens letterlijk een centrale rol in dit verhaal. Goederen uit West-Europa kunnen hier worden verzameld en via cross-docking verder worden vervoerd. In het warehouse kunnen de goederen voor de uiteindelijke aflevering bij de klant ook tal van extra behandelingen ondergaan, zoals ompakken, labelen of assemblage.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter