Norbert Dentressangle verzorgt logistiek Amer Sports in Europa

710

Norbert Dentressangle gaat de logistiek van kleding, schoenen en fietsproducten in Europa verzorgen voor Amer Sports. Daarvoor hebben beide partijen een tienjarig partnercontract gesloten.

Amer Sports is een Finse groep in sportartikelen. Het voert merken als Mavic (wielersport) – Wilson (balsporten) – Suunto (meetinstrumenten) – Salomon, Arc’Teryx en Atomic (wintersporten).

Verbetering
Het logistieke partnerschap tussen Norbert Dentressangle en Amer Sports beperkte zich aanvankelijk tot het merk Mavic. Het nieuwe contract sluit aan Norbert Dentressangle verzorgt logistiek Amer Sports in Europaop de vernieuwing van de Supply chain van de Finse groep. Die beoogt verbetering van de klantenservice, verkoopgroei en beheersing van de logistieke kosten. Norbert Dentressangle gaat zorgen voor de ontvangst, opslag, voorbereiding, uitgestelde differentiëring en verzending van producten naar de distributeurs van Amer Sports.

Salomon
Norbert Dentressangle verzorgt sinds 1 december 2013 al de logistiek voor het merk Salomon op een locatie in de buurt van Lyon. Daarna wordt in de loop van 2015 op een locatie van 52.000 m² in de buurt van Lyon een oplossing gerealiseerd voor opslag en geautomatiseerde voorbereiding van bestellingen, die door de ingenieurs van Norbert Dentressangle is ontworpen en ontwikkeld, en die in achttien maanden volledig operationeel moet zijn. (Bron: Norbert Dentressangle)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van TotaalTrans

Volg TotaalTrans op Twitter