Norbert Dentressangle koopt negen Franse distributiecentra

523

Norbert Dentressangle neemt in Frankrijk negen logistieke warenhuizen over MGF, een dochter van Groep G7. Deze centra hebben een totale magazijnoppervlakte van 174.000 m².

De negen centra specialiseren zich in logistieke dienstverlening aan de grootschalige detailhandel en voor massaconsumptiegoederen, textiel en industriële producten, met een jaaromzet rond 26 miljoen euro en 272 werknemers.
L’Oréal France nieuwe klant van Norbert DentressangleDe centra bevinden zich voornamelijk in de Parijse regio, in Noordwest-Frankrijk en rond de stadsgebieden Lyon, Toulouse en Marseille.

In lijn met plannen
Volgens CEO Hervé Montjotin ligt de aankoop vin lijn met het voornemen van Norbert Dentressangle om de logistieke activiteiten in Frankrijk uit te bouwen. ‘Door de overname kunnen wij onze band met grote, gevestige klanten versterken en nieuwe omzetmogelijkheden aanboren. Wij willen met de aankoop onze leidende positie verstevigen en over de nodige middelen beschikken om onze groeiambities te verwezenlijken op de markt van logistieke diensten voor de industrie, grootwinkelbedrijven, massaconsumptiegoederen en textiel. Omdat de transactie in een samenhangend groeiproject is ingepast kan Norbert Dentressangle ook de werkgelegenheid bestendigen in alle centra die bij de overname betrokken zijn.’

Norbert Dentressangle
Norbert Dentressangle is actief op de internationale markt van Transport, Logistiek en Freight forwarding en heeft een omzet van vier miljard euro, waarvan 60% voor producten buiten Frankrijk, 37.500 medewerkers en vestigingen in 26 landen.

De overname gaat uiterlijk in op 15 juli. (Bron: Norbert Dentressangle)

Lees ook:
Norbert Dentressangle en Albert Heijn samen in verscentrum
Norbert Dentressangle verzorgt logistiek Amer Sports in Europa
Norbert Dentressangle; omzet transport daalt, logistiek stijgt

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief