Nog plaatsen beschikbaar voor symposium marktwerking

726

ROTTERDAM – Er zijn nog plaatsen beschikbaar op het symposium over marktwerking, zaterdag 9 mei aanstaande. Deze dag, georganiseerd door de sociaal economische organisaties ASV en Ons Recht-Notre Droit, staat geheel in het teken van de economische situatie van de schipper in de binnenvaart.

ASV wil meer informatie over enquête huisvuil binnenvaartEnkele sprekers zijn:
Laurent de Bijl (OR-ND) – over de wet in Belgie (verbod voor dumpingtarieven te vervoeren) en het marktobservatievoorstel vanuit de ESO.
Hester Duursema (BLN) – over de werking van de KredietUnie en de beleidsnota van de ESO
Wouter van der Geest (Panteia) – over kostprijsberekeningen
Ger Veuger (voorm. Vereniging Toerbeurt Noord-Zuid) – over de berekening van de bodemtarieven in het verleden
Frederic Swiderski (ITB) – over marktobservatie
Jos Evens (Vereniging Toerbeurt Noord Zuid) – over samenwerken
Alain Devos (CITBO) – over samenwerken in de binnenvaartsector
Laurent de Bijl (Ons Recht-Notre Droit) – over de EUBO

Laagdrempelig

De ASV en Ons Recht zijn er trots op u de mogelijkheid te bieden aan dit symposium deel te nemen op de prachtige locatie van het Dordrechts museum. Omdat het symposium vooral ook het geluid van de schippers in de binnenvaart wil (laten) horen is ervoor gekozen de toegang zo laagdrempelig mogelijk te houden. Er wordt dus geen toegang geheven voor de leden en donateurs van Ons Recht-Notre Droit en ASV. Daarvoor zijn per lid/donateur twee vrijkaarten beschikbaar.

Voor overige deelnemers vragen ASV en Ons Recht als tegemoetkoming in de kosten een bijdrage van vijftien euro contant te betalen op de dag van het symposium te Dordrecht.

Aanmelden

Het aantal deelnemers voor het symposium op deze mooie locatie is beperkt. Daarom vragen wij geïnteresseerden zich aan te melden. U krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht over de mogelijkheid tot het bijwonen van dit symposium.

Aanvang van het symposium is om 09.30 uur, de afsluiting vindt plaats rond 17.00 uur. Deze dag is inclusief lunch aangeboden in het restaurant.
De locatie van het symposium is het Dordrechts museum, Museumstraat 40, 3311 XP Dordrecht.

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief