Vrouw onder invloed van alcohol en drugs botst op pijlwagen A12

663

BENNEKOM – Een 35-jarige vrouw uit Nijmegen is woensdagochtend vroeg gewond geraakt nadat ze op de A12 ter hoogte van Bennekom op een pijlwagen was gebotst. Een achteropkomende vrachtwagen botste er achterop waardoor een ravage ontstond. De Nijmeegse wordt verdacht van het rijden onder invloed van alcohol en drugs.

PolitieautoHet ongeval gebeurde omstreeks 04.35 uur in de ochtend op het traject van Ede richting Arnhem. In verband met wegwerkzaamheden was er een rijstrook afgesloten. Om het verkeer op de afsluiting te wijzen was er ter hoogte van Bennekom een pijlwagen geplaatst. De Nijmeegse heeft deze vermoedelijk niet of te laat opgemerkt en botste er tegenaan. Daardoor kwam haar auto tegen de vangrail in het midden tot stilstand.

Brokstukken

Een achteropkomende vrachtauto kon niet meer tijdig stoppen en botste eveneens op de pijlwagen. Daardoor raakte de weg bezaaid met brokstukken waardoor de rijbaan volledig gestremd was. Omstanders verleenden hulp aan het slachtoffer, dat direct naar het ziekenhuis is gebracht. De vrouw vertelde zelf drugs en alcohol te hebben gebruikt. Een bloedproef moet daarover uitsluitsel geven. Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd. De vrachtwagenchauffeur was ongedeerd gebleven. Bij het ongeval werd ook de traumahelikopter gealarmeerd, maar die hoefde uiteindelijk niet terplaatse te komen. (Bron: Politie)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief