Nijhof-Wassink is beste vervoerder vloeibare chemicaliën voor Shell

445

Shell Chemicals Europe heeft Nijhof-Wassink uit Rijssen onlangs uitgeroepen tot beste vervoerder van het jaar 2013-2014. Het betreft hier het transport van vloeibare chemicaliën in Europa.

Shell Chemicals Europe heeft Nijhof-Wassink met deze prijs beloond vanwege haar uitzonderlijke hoge score op de operationele uitvoering. De  verschillende meetcriteria die hiervoor worden gehanteerd zijn onder andere het aantal klachten, percentage van on-time delivery en on-time Nijhof-Wassink is Shell beste vervoerder vloeibare chemicaliënloading, het aantal incidenten, aantal spills en de aangeleverde near misses.

Niet alleen is Nijhof-Wassink een betrouwbare partner op het gebied van de ‘Operational Performances’, maar  scoorden zij ook hoog op het gebied van health, security, safety en environment (HSSE) onderwerpen.

Sluit goed aan
Deze award sluit zeer goed aan bij de drive van Nijhof-Wassink om de beste logistieke dienstverlener in hun werkgebied  te zijn. ‘Door in haar werkzaamheden de klant centraal te stellen is Nijhof-Wassink niet alleen voor Shell Chemicals Europe, maar ook voor al haar andere klanten de zekerheid van een zorgeloze productlevering.’ (Bron: Nijhof-Wassink)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief