Drie Volvo’s FH voor Ruumpol

440

Hans Ruumpol Transport uit Brummen heeft onlangs drie nieuwe Volvo’s FH ontvangen. Harbers Trucks uit Apeldoorn leverde de trucks. De voertuigen zijn voorzien van lichtgewicht aluminium kippertrailers en worden ingezet voor het nationaal en internationaal transport van losgestorte goederen.

Ruumpol is blij met zijn nieuwe voertuigen. ‘De FH’s zijn aangeschaft ter vervanging van twee oudere Volvo’s FH. Beide hebben ruim 1,5 miljoen kilometer op de teller. En dat Nieuwe Volvo’s FH voor Ruumpolzonder noemenswaardige problemen. De verwachtingen over deze nieuwe trucks zijn dan ook positief. Bovendien hebben we bij de verkoop van de twee oudere trucks gemerkt dat de restwaarde van een Volvo-truck echt bijzonder goed is.’

Euro-6
De nieuwe Volvo’s FH 4×2 zijn Euro 6-uitvoeringen met 460 pk. Volvo Trucks heeft gekozen voor het beproefde en geteste SCR-emissiesysteem (Selective Catalytic Reduction). SCR heeft bewezen dat het zeer efficiënt is in de nabehandeling van emissies. Om te kunnen voldoen aan Euro 6 moet de hitte in het uitlaatsysteem op een min of meer constant hoog niveau worden gehouden. Volvo Trucks heeft daarom de SCR-oplossing gecombineerd met een niet-gekoelde EGR-recirculatie (Exhaust Gas Recirculation). De Euro 6-trucks van Volvo zijn door de gekozen SCR-technologie de lichtste in de markt. (Bron: Volvo Trucks)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van TotaalTrans

Volg TotaalTrans op Twitter