Nieuwe Volvo-truck voor Royal Brinkman

500

Royal Brinkman heeft onlangs een nieuw Volvo FE truck in ontvangst genomen. Cor van der Voet, accountmanager van Volvo Group Truck Center Maasdijk overhandigde de sleutels aan de chauffeurs Ko Nieuwkoop en Edwin van Maaren van Royal Brinkman.

De Volvo FE heeft een laadvermogen van 15 ton. Dit grote laadvermogen geeft de chauffeurs meer capaciteit in het beleveren van de producten aan de klanten van Royal Brinkman. De auto is voorzien van volledige ADR-uitrusting voor het vervoer en de distributie van gevaarlijke stoffen. De chauffeurs beschikken over technische instrumenten die het comfort en de veiligheid vergroten.

BrinkmanFijnmazig netwerk

Royal Brinkman gaat de vrachtwagen inzetten voor leveringen van producten aan kwekers in de regio Bommelerwaard. ‘Het intensieve fijnmazige distributiewerk in deze regio verlangt een ergonomische werkplek voor de chauffeur: met lage instap, grote cabine, een extra zichtraam in de rechterdeur en een camerasysteem voor een veilig zicht achter en rondom de vrachtauto. Om de soms zware ladingen goed en veilig bij de klant te bezorgen, heeft Royal Brinkman gekozen voor een 6×2 uitvoering, waarbij de laatste as gestuurd is, zodat de draaicirkel te allen tijde kort blijft. De chauffeur kan hiermee optimaal zijn goederen afleveren, ook in en bij moeilijk bereikbare plaatsen.’

Bewuste keuze

Royal Brinkman heeft bewust gekozen voor de Volvo FE 320pk Euro 6, voorzien van I-Shift automaat. Cor van der Voet, accountmanager van Volvo Group Truck Center Maasdijk: ‘Met deze vrachtwagen voldoen ze aan de nieuwste milieu eisen en ook qua veiligheid en betrouwbaarheid hebben ze daarin een goede keuze gemaakt.’ (Bron: Royal Brinkman)

Bekijk de foto’s van de Oranjegekte in transport en logistiek

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief