Nieuwe vestiging Van Leeuwen Truckservice Ridderkerk

673

LEUSDEN – Van Leeuwen Truckservice heeft op bedrijventerrein Cornelisland, vlakbij de aansluiting op de A15 en de A16 een compleet nieuwe vestiging in gebruik genomen. De nieuwe vestiging kwam in de plaats van de locatie in Rotterdam-Albrandswaard.

Nieuwe vestiging Van Leeuwen Truckservice Ridderkerk‘Met de opening van onze moderne MAN service- en verkoopvestiging in Ridderkerk zetten wij de volgende stap in ons partnership met de huidige en toekomstige MAN-rijders in de regio. De vestiging is helemaal afgestemd op het efficiënt servicen van MAN-trucks, lichte bedrijfswagens en trailers’, vertelt directeur Pieter van Leeuwen.

One-stop service

Op de nieuwe locatie biedt Van Leeuwen Truckservice een uitgebreide one-stop service voor trucks, lichte bedrijfswagens en trailers. Het nieuwe pand is voorzien van de modernste techniek en apparatuur om de klanten zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. De werkplaats is ingericht naar de laatste inzichten. Zo zijn de vijf straten maar liefst dertig meter lang. Ruim voldoende dus om ook complete LZV-combinaties te kunnen servicen en keuren.

Veel daglicht

Bij het ontwerp van het gebouw stonden duurzaamheid en energiebesparing voorop. ‘Door het aantal gebouwde meters zo beperkt mogelijk te houden, wordt het milieu minimaal belast’, aldus Ralph van de Donk van Architéma Architectuurstudio uit Rotterdam. ‘Een compactere werkplek betekent immers ook lagere energielasten. Een optimaal gebruik van daglicht werkt ook energiebesparend. Grote glasvlakken zorgen voor transparante architectuur en lagere verlichtingskosten. De bij de glasgevel geplaatste lamellen houden in de zomer het directe zonlicht buiten voor een aangenaam binnenklimaat voor medewerkers en bezoekers.’

Veilig parkeren

In de werkplaats zijn naast ruime kelders ook krachtige hefcilinders aanwezig voor het werken aan meerassige voertuigen en bouwvoertuigen. Op het 6.000 vierkante meter grote terrein kunnen trucks op een veilige wijze geparkeerd worden, een service die ook voor klanten beschikbaar is. Verder is er een wasbox aanwezig en biedt Van Leeuwen Truckservice met het oog op duurzaam rijden een oplaadpunt voor elektrische auto’s.

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief