Nieuwe TV-serie bij SBS6 over Transport en Logistiek

932Vanaf zondag 6 oktober komt SBS6 met een tiendelige informatieve serie over de sector Transport en Logistiek. In de tv-serie Hollands Goud ontdekken drie stagaires, Faya Lourens en Sol Wortelboer de wereld van transport en logistiek.

Nieuwe TV-serie bij SBS6 over Transport en LogistiekDe dynamische wereld van logistiek is binnenkort in het programma Hollands Goud te zien. In de serie duiken drie studenten in de wereld van transport en logistiek. Ze ontdekken wie Nederland draaiende houdt. Van distribution- en warehouse managers tot planners en vrachtwagenchauffeurs. De studenten stappen in de schoenen van deze gepassioneerde en kleurrijke mensen. Dit gedeelte van het programma is reality.

BN’ers
Verder biedt Hollands Goud in meer informatief opgezette items inzicht in de vele innovaties die plaatsvinden in de sector en wie deze in gang zetten en houden. In iedere aflevering zien we een BN’er die het fijne van dit onderwerp wil weten en erachter komt dat de mens binnen de logistiek misschien wel de meest bepalende productiefactor is. Wat komt er kijken om een truck de weg op te krijgen en veilig te manoeuvreren in ons overspannen wegennet? Fajah Lourens wil het weten en onderneemt een serieuze poging om haar vrachtwagenrijbewijs te halen.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter