Nieuwe trucks en trailers Wim Bosman in Mainfreight kleuren

988

De Wim Bosman groep neemt deze week 25 nieuwe vrachtwagens en 25 nieuwe trailers op in haar vloot. De nieuwe trucks en trailers zijn volledig in de kleuren van Mainfreight uit Nieuw-Zeeland. Hiermee wil Mainfreight zichzelf in Europa promoten. De trucks en trailers zijn de allereerste Mainfreight voertuigen op het Europese continent.

Mainfreight nam in 2011 het transportbedrijf van Wim Bosman over. Binnen Europa zijn de zee- en luchtvrachtactiviteiten sinds die tijd ondergebracht onder de merknaam Nieuwe trucks en trailers Wim Bosman in Mainfreight kleurenMainfreight om zo een betere aansluiting met het wereldwijde zee- en luchtvrachtnetwerk te krijgen. Alle andere Europese activiteiten, zoals wegtransport, warehousing en logistiek, blijven onder de merknaam Wim Bosman actief op de Europese markt.

Speciale bekendmaking
De nieuwe vrachtwagens en trailers zijn 6 juli onthuld op de jaarlijkse chauffeursdag in ’s-Heerenberg. Ieder jaar wordt één van de chauffeurs gekozen tot Chauffeur van het Jaar. Als verrassing is de chauffeur van 2013 thuis opgehaald met vier nieuwe Mainfreight trucks, om vervolgens in konvooi naar ’s-Heerenberg te rijden.

EURO-6
De nieuwe vrachtwagens zijn voorzien van een EURO 6-motor om te voldoen aan de huidige en toekomstige milieueisen. Met deze vrachtwagens wil de Wim Bosman Groep haar carbon-footprint verlagen.

Meer nieuws over bedrijven

Meer nieuws over wegvervoer:
Maandag duidelijkheid over duur stremming Afsluitdijk
Minister gaat met Actie in de Transport in overleg
Verkeer in 2019 over doorgetrokken A15
Vrachtwagenchauffeurs blokkeren ministerraad
Hennepkwekerij in vrachtwagenopleggers
‘Schade door beperkingen bruggen Twentekanaal’

twitter