Nieuwe namen voor Shipdock scheepswerven van Damen

724

GORINCHEM – Shipdock Amsterdam en Shipdock Harlingen gaan in het nieuwe jaar verder onder de namen Damen Shiprepair Amsterdam (DSA) en Damen Shiprepair Harlingen (DSH). In februari 2013 nam de Damen Shipyards Group de twee Shipdock-werven over.

Nieuwe namen voor scheepswerven DamenDe twee werven zijn volgens Damen de afgelopen twee jaar geïntegreerd in Damen Shiprepair & Conversion (DSC). DSC is op haar beurt weer onderdeel van de Damen Shipyards Group. Met de nieuwe namen wil Damen laten zien dat de werven deel uitmaken van het wereldwijde DSC-netwerk van vijftien werven.

Voordelen

De naamsverandering toont volgens DSA-directeur Flip van der Waal aan de markt dat de werf een toekomst heeft binnen Damen. ‘Na de eerste kennismaking hebben we al kunnen zien hoe de ondersteuning vanuit DSC voordelen voor de klant. We zijn trots dat wij deel uitmaken van dit team.’

De naamsveranderingen hebben geen directe gevolgen voor de structuur, organisatie of werkgelegenheid bij de twee werven, noch voor de contracten of verplichtingen die zijn aangegaan met de klanten. (Bron: Damen)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief