Nieuwe marktplaats voor spoorvervoer nu online

564

railcargo4Axel Götze-Rohen komt na de marktplaats Bargelink voor de Europese binnenvaart, met een vergelijkbaar systeem voor het spoorvervoer. Railcargo-online.com ging zondag in de lucht.

Met RCO kunnen verladers uit de industrie en de handel, spoorvervoerders, operators, logistiek dienstverleners, terminals, binnenhavens en scheepvaartbedrijven locomotieven en wagons aanbieden en vinden. Ook kunnen ze ruimte en ladingen aanbieden. ‘Het dagelijkse ondernemen moet geen geluksspel zijn’, schrijft Götze-Rohen. ‘Met railcargo.online.com (RCO) brengen we daarom vraag en aanbod op het spoor bij elkaar.’

Neutraal
De gebruiker bepaalt volgens Götze-Rohen bij RCO wie ziet wat hij doet. ‘We beschermen de klant en de vertrouwelijkheid. De gebruiker moet zelf beslissen wie zijn activiteiten op het platform mag zien. Op deze manier kan het systeem ook gebruikt worden voor het uitwisselen van informatie tussen bedrijven. Wij willen ondernemers in heel Europa bereiken en gaan daarvoor een Geodatabank opzetten.’

Het bedrijf railcargo.online.com is in het geheel volledig neutraal en onafhankelijk. ‘Ons werk is het om een professioneel platform te bieden. Al het verdere gebeurt tussen de partijen zelf. Wij zijn absoluut neutraal. Bargelink is voor honderd procent in privé-bezit en heeft geen aandelen in andere bedrijven in de logistiek en transport.

Gratis testen
Voor het gebruik van railcargo.online.com vraagt Götze-Rohen 37,50 euro per maand. De eerste drie maanden kan de marktplaats gratis worden getest.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter