Nieuwe DAF met hoogwerker voor aannemer Van den Heuvel

641

Van den Heuvel Aannemingsbedrijf uit Heesch heeft een nieuwe DAF LF aangeschaft. De aannemer gaat de truck inzetten voor de aanleg en onderhoud van de openbare verlichting in de gemeente Tilburg.

De nieuwe DAF LF 180 FA Euro 6 met de viercilinder PACCAR PX-5 motor, is opgebouwd met de hoogwerker van Custers Hydraulica. Dit is de eerste combinatie van een Euro 6 motor met een hybride hoogwerker in Nederland. Samen met de opbouwer overhandigde Arjan Kelder, verkoper bij Allers bedrijfswagens, deze combinatie aan manager Marco Bervoets van Van den Heuvel.

Allround

De DAF LF Day Cab is uitgerust met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, gegalvaniseerde stalen bumper en koplampen uitgevoerd in onbreekbaar Lexan. De nieuwe LF is optimaal toegankelijk, dankzij portieren die wijd open slaan (90 graden), heeft een Nieuwe DAF met hoogwerker voor aannemer Van den Heuvelluchtgeveerde chauffeursstoel met uitgebreide verstelmogelijkheden, royale opbergvakken, airconditioning, multifunctioneel stuurwiel en de DAF Driver Performance Assistant (DPA) die de chauffeur ondersteunt met actuele ritgegevens. De DAF LF, met het laagste eigen gewicht, hoog laadvermogen en de kleinste draaicirkel in zijn klasse, voelt zich thuis in elke binnenstad en is flexibel en allround inzetbaar. Daarbij zorgen een onbelemmerde zicht naar voren en opzij, samen met de optimale spiegelbezetting, voor extra veiligheid en minder kans op schade.

Van den Heuvel

Van den Heuvel heeft 400 werknemers in dienst. Het hoofdkantoor bevindt zich in Heesch (Noord-Brabant). Daarnaast heeft het bedrijf vestigingen in Amsterdam, Nieuwegein, Tiel, Tilburg en Veenendaal. Dagelijks wordt gewerkt aan uitbreiding, ontwikkeling en het onderhoud van de onder- en bovengrondse infrastructuur. Tot de werkzaamheden behoort onder meer de aanleg en onderhoud van openbare verlichting. Deze hoogwerker wordt dan ook ingezet in de gemeente Tilburg, een stad die een hoge ambitie heeft in het realiseren van haar milieudoelstellingen met de toepassing van de nieuwste LED-verlichting. Van den Heuvel is dan ook trots om met deze hoogwerker LED-verlichting uiterst duurzaam te kunnen plaatsen.

Minder CO2

Van den Heuvel heeft de reductie van CO2 hoog in het vaandel staan. De DAF LF Euro 6 zorgt samen met de hybride techniek van de truck hoogwerker van Custers Hydraulica voor een zeer belangrijke mindere emissie-uitstoot. De organisatie beschikt over alle relevante certificaten en de CO2-Prestatieladder niveau 3. (Bron: DAF)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief