Nieuwe DAF LF euro 6 bakwagens voor J&M Logistics

520

De Burgh Eindhoven heeft onlangs twee nieuwe DAF LF 210 FA Euro 6 bakwagens met de nieuwe viercilinder PACCAR PX-5 motor afgeleverd aan J&M Logistics in Eindhoven. De nieuwe DAF LF bakwagens worden ingezet voor de winkeldistributie in Nederland en België.

Nieuwe DAF LF euro 6 bakwagens voor J&M LogisticsHoe zuinig kan de DAF LF zijn, vraagt mededirecteur Jeroen Walravens van J&M Logistics zich af. Om dit voor overzichtelijk te maken is één van de DAF LF bakwagens uitgerust met een uitgebreid pakket aan brandstof besparende extra’s zoals aerodynamische dakspoiler en fenders, skirts en spatlappen, een geheel gesloten zijkant en een opbouw met een optimale laadbak hoogte. De cabine van de LF is door Jeroen en de dealer aangevuld met extra meetapparatuur en track and tracing system. De laadbak is ‘piek gecertificeerd’ en geleverd door de Eindhovense Carrosserie Fabriek (ECF). Beide wagens worden een jaar nauwgezet getest door twee chauffeurs, die afwisselend in de wagens gaan rijden.

Kruidvat

Samen met 35 medewerkers werken J&M (Jeroen Walravens en Michel Metselaar) dagelijks voor een aantal vaste relaties in Nederland en België. Onder andere voor de winkeldistributie van het Kruidvat, waarvoor deze DAF LF ’s worden ingezet, en met het transport van ADR-goederen (medische en industriële gassen) door heel Europa. (Bron: DAF)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief