Nieuwe DAF CF voor Wematrans

573

HONSELERSDIJK – Wematrans uit Honselersdijk heeft onlangs de sleutels van een nieuwe DAF CF in ontvangst genomen van bedrijfswagendealer BLOM-DSW.

Wematrans schaft nieuwe DAF CF aanWematrans is een logistieke dienstverlener in het transport en de logistieke verwerking van bloemen en planten. Met vestigingen in Aalsmeer, Rijnsburg en Naaldwijk zijn zij op alle grote veilcentra in Nederland vertegenwoordigd. Het wagenpark van Wematrans bestond de afgelopen jaren voornamelijk uit Volvo trucks, waaronder LNG voertuigen.

LZV

Bij de aanschaf van de nieuwe trekker heeft Wematrans een uitgebreid vergelijk gemaakt tussen de diverse aanbieders. Belangrijke uitgangspunten van dit vergelijk waren het brandstofverbruik en het chauffeurscomfort. Er is met de diverse producten uitvoerig getest tijdens demoritten om een goede beslissing te kunnen maken voor de toekomstige investeringen.

Deze DAF CF wordt ingezet als LZV en is daarvoor uitgerust met de 440 pk sterke motor met een MX Engine Brake, gekoppeld aan een AS-Tronic geautomatiseerde 12-versnellingsbak.  Er is gekozen voor de nieuwe PACCAR 10.9 liter MX-11 motor voor optimale verbruikscijfers. Om het verbruik nog verder te verlagen is de trekker opgebouwd met een dakspoiler, fenderset en side-skirts.

Space Cab

De DAF CF is voorzien van de ruime Space Cab cabine met een goed overzicht over de weg. De Space Cab cabine heeft een lage instap met slechts twee opstap treden. De DAF CF is verder uitgerust met onder andere een Super-Air chauffeursstoel, aslastbewaking, een Pioneer Radio/CD speler, Orlaco frontzichtcamera en een LED lichtbalk.

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief