Nieuwe Antos en Actros trucks voor Verscentrum Nederland

431

UTRECHT – Verscentrum Nederland heeft onlangs nieuwe Antos en Actros trucks van Mercedes aangeschaft. Naast ruim dertig bestelwagens met de zilveren ster, heeft men twee Axors en sinds kort ook drie Antos bakwagens en twee Actros trekkers in gebruik.

Nieuwe Antos en Actros trucks voor Verscentrum NederlandDe concepten van Verscentrum Nederland bestaan grofweg uit vier verschillende manieren om particulieren in zorginstellingen zoals bejaardentehuizen of GGZ instellingen en thuiswonende particulieren van boodschappen te voorzien. Voor de fijnmazige distributie worden met name Sprinter bestelwagens ingezet.

Bakwagens en trekkers

Recentelijk werden drie Antos 1824 L bakwagens aangeschaft om de zorginstellingen te bevoorraadden en de groei daarmee het hoofd te bieden. Naast het distributiecentrum in Sassenheim werden DC’s geopend in Meppel en Helmond. Voor de bevoorrading en het transport tussen de DC’s werden twee Actros 1836 LS trekkers aan de vloot toegevoegd. Algemeen directeur Gert-Jan Nell: ‘Mercedes-Benz levert ons betrouwbare bedrijfswagens waar we altijd van op aan kunnen en die ook nog eens de uitstraling hebben die past bij de onze. Ook is de standaarduitrusting van de Mercedes-Benz trucks van een zeer hoog niveau. Onze chauffeurs zijn daar zeer over te spreken.’

Verscentrum Nederland

De vergrijzing en de terugtrekkende houding van de overheid in de zorg, hebben Verscentrum Nederland de afgelopen twee jaar in de kaart gespeeld. Met concepten om zorgbehoevenden in zowel zorginstellingen als thuis van boodschappen te voorzien, worden nichemarkten bediend. Verscentrum Nederland ontwikkelde in recordtempo eigen software, een afrekensysteem en een implementatieteam dat klanten helpt om zelfstandig boodschappen te bestellen. Inmiddels telt het bedrijf 150 medewerkers, drie locaties en 55 bedrijfswagens, waarvan meer dan 80 procent door Mercedes-Benz werd geleverd. (Bron: Mercedes-Benz)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief