Nieuw record System Alliance Europe

452

Voor het eerst sinds het bestaan van System Alliance Europe hebben de 56 partners van het Europese groupagenetwerk 3,5 miljoen zendingen vervoerd. Een groei van bijna vijf procent ten opzichte van vorig jaar. De tonnage bedroeg 1.636 miljoen ton.

Nieuw record System Alliance EuropeHet SAE-netwerk presteert volgens CEO Uwe Meyer CEO steeds beter. ‘Hierdoor ervaren zowel de klanten als de SAE-partners een steeds hogere kwaliteit. Vooral het vervoer van looptijdgevoelige producten is in volume gestegen in vergelijking met vorig jaar. Naast deze toename kan ook een verdrievoudiging in volume worden vastgesteld op voor zendingen met een vaste levertermijn.’

Het doel van System Alliance Europe is het aankomende jaar om een verhoging van vijf procent in zendingen te realiseren. ‘Door een verdere verdichting  van de reeds 1.693 bestaande verbindingen in Europe is dit te verwezenlijken. Zo kunnen wij nu al bekendmaken dat er in januari/februari 34 nieuwe verbindingen tussen partners zijn geopend.’ (Bron: Wim Bosman)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van TotaalTrans

Volg TotaalTrans op Twitter