Nieuw pand voor Viskaal Transport

669

Viskaal Transport gaat op een kavel van bijna 7.000 vierkante meter een nieuwe vestiging op het Balkbrugse bedrijventerrein Katingerveld bouwen.

Nieuw pand voor Viskaal TransportOp een kavel van 6.908 vierkante meter op bedrijventerrein Katingerveld in Balkbrug bouwt Viskaal een nieuwe loods, een werkplaats voor trucks en kantoren. Ook realiseert Viskaal op het terrein een eigen wasstraat en tankstation. De bouw van het nieuwe pand in Balkbrug start na de zomer. Naar verwachting wordt het pand nog dit jaar opgeleverd.

Viskaal is nu nog gevestigd in Rouveen en Witharen. Met de nieuwbouw in Balkbrug vervalt de vestiging in Rouveen. De vestiging in Witharen blijft wel bestaan. Viskaal wil de activiteiten in Balkbrug uitbreiden met de handel in banden, waarmee ook meer werkgelegenheid kan ontstaan.

Zeecontainers
Viskaal Transport houdt zich voornamelijk bezig met transport van zeecontainers over de weg. De containers worden uitgehaald of ingeleverd in havens door heel Europa. Zelf heeft Viskaal 13 trucks, daarnaast werkt de transportondernemer veel samen met diverse collega-vervoerders. Er werken 19 mensen bij Viskaal.

Meer nieuws over wegvervoer:
TLN: ‘Blij met mogelijkheid handhaving cabotage’
Rijverboden bij controle op cabotage
Kiwa: ‘Verhaal Volkskrant feitelijk onjuist’
600ste MAN-truck voor Nabuurs
Rendement wegvervoer daalt verder in 2012

twitter