Nieuw distributiecentrum voor Coolblue in Tilburg

564

Coolblue bouwt als één van de grootste online retailers van de Benelux, in Tilburg een nieuw magazijn van 22.000 m2. Op 1 juli 2015 opent het haar dockdeuren en worden de eerste blauwe pakketten verstuurd.

Coolblue bouwt magazijn van 22.000 m2 in TilburgHet nieuw te bouwen magazijn vervangt de huidige locatie in Tilburg en komt zeventien maanden na de opening van de vorige ‘schuur’. ‘Het gaat best hard’, glimlacht Pieter Zwart, oprichter en directeur van Coolblue. ‘Al tien kwartalen op rij groeit Coolblue met meer dan veertig procent in omzet.’
Het magazijn in Capelle aan de IJssel voor ‘kleine’ pakketjes blijft bestaan.

Zeven dagen per week

De nieuwe locatie in Tilburg is straks zeven dagen per week in gebruik. Naast ‘normale’ orders die tot 23.59 uur binnenkomen, is het geschikt zijn voor VandaagNog- en tijdvak-bestellingen, Belgische orders en reserveringen voor de zeven fysieke winkels. Ook grotere retouren, zoals wasmachines en tv’s, worden hier verwerkt.

Ruimte voor groei

Prologis, een grote speler op het gebied van logistiek vastgoed, voert de bouw uit. Het kocht voor Coolblue 13,2 hectare land zodat het gebied voorziet in eventuele aanbouw voor de toekomst. (Bron: Coolblue)

Meer nieuws over Coolblue:
‘Schijnzelfstandigen moeten geen VAR-verklaring meer krijgen’
Minister Kamp vindt zondags bezorgen pakketten ‘goede optie’
PostNL gaat ook op zondag pakketten bezorgen

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief