Negen nieuwe DAF LF Euro 6 distributietrucks voor Technische Unie

647

Negen DAF LF 180 FA Day Cab trucks met de 4,5 liter viercilinder PACCAR PX-5 motor,  werden onlangs overhandigd aan de chauffeurs van Technische Unie in Alphen aan den Rijn. De DAF LF is dé distributietruck bij uitstek, uitgevoerd met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, kunststof brandstoftank van 185 liter, een AdBlue-tank van 50 liter, dakspoilers en fenders, en voor- en achterzicht camera’s.

Negen nieuwe DAF LF Euro 6 distributietrucks voor Technische UnieDe DAF LF is optimaal toegankelijk, dankzij portieren die wijd (90 graden) open slaan, heeft een volledig verstelbare luchtgeveerde chauffeursstoel, veel opbergruimte en een verwarmings- en ventilatiesysteem met een grote capaciteit. De DAF Driver Performance Assistant (DPA) ondersteunt de chauffeur bij het zo zuinig mogelijk rijden en geeft informatie over het remgedrag, het anticiperen op verkeerssituaties en brandstofbesparende tips.

De negen DAF LF trucks zijn onderdeel van een serie van twaalf en verdeeld over de standplaatsen: Utrecht, Groningen en Alphen aan den Rijn.

Technische Unie
Technische Unie, met het hoofdkantoor in Amstelveen, heeft distributiecentra in Alphen aan den Rijn en Strijen, 37 verkoopkantoren en twintig expeditieoverslag punten.

De vloot van Technische Unie omvat 145 eigen eenheden en 120 externe voertuigen welke alle in de huisstijl zijn uitgevoerd. (Bron: DAF)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief