Neele-Vat Logistics van start

548

ROTTERDAM – Neele-Vat Logistics is een feit. De Autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft de fusie goedgekeurd. Als eerste stap is direct naast de hoofdvestiging op het Distripark Eemhaven in Rotterdam 5.000 m² extra warehouseruimte gehuurd. Het bedrijf krijgt bovendien binnenkort twaalf nieuwe trailers geleverd.

Neele-Vat Logistics van startVerdeeld over twintig vestigingen in negen landen telt Neele-Vat Logistics meer dan 500 medewerkers en heeft het 150.000 m² warehouse. De jaarlijkse omzet bedraagt 230 miljoen euro. De netwerken van de beide fusiepartners Neele Logistics en VAT Logistics zijn samengevoegd.

Nieuw

Intern is Neele-Vat Logistics direct na de goedkeuring van de ACM gestart met het samenvoegen van afdelingen, het ontwikkelen van een nieuwe website en het implementeren van een nieuwe huisstijl. De komende maanden krijgt dit verder vorm.

Twee werelden

Algemeen directeur Ron Neele: ‘Neele-Vat Logistics wil de klant het beste van twee werelden bieden. Een omvangrijk en fijnmazig Europees transport- en distributienetwerk, maar wel met de persoonlijke service van vertrouwde contactpersonen.’

Mede-directielid Cuno Vat: ‘De voor een familiebedrijf zo kenmerkende persoonlijke aandacht en flexibiliteit combineren wij in Neele-Vat Logistics onder meer met hoogwaardige IT-oplossingen.’ (Bron: NeeleVat Logistics)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief