Neele-Vat Logistics krijgt een negen van Deloitte en ING

715

ROTTERDAM – Neele-Vat Logistics is uitgeroepen tot één van de ‘Best Managed Companies 2014’ van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Deloitte en ING maakten op 4 december de lijst met 75 best geleide bedrijven bekend. Het bedrijf ontving als waardering het eindcijfer 9.

Neele-Vat Logistics krijgt een negen van Deloitte en INGDeloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het achtste achtereenvolgende jaar en voor de tweede keer samen met ING. Zij doen dit in samenwerking met VNO-NCW en TIAS School for Business and Society. De winnaars zijn geselecteerd door onder meer strategie, bedrijfsvoering, resultaten en innovatie te analyseren.

‘Solide positie’

‘Neele-Vat Logistics is zeer succesvol in een sterk competitieve branche’, aldus de jury. ‘De resultaten van Neele-Vat Logistics spreken boekdelen en zijn het resultaat van de visie op en de operationele aansturing van de organisatie. Het bedrijf innoveert en maakt gebruik van de nieuwste ICT toepassingen binnen de sector Transport en Logistiek.’

Om multimodaal transport te stimuleren, bevordert Neele-Vat Logistics bijvoorbeeld – in samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam – vervoer via spoor naar het achterland. Zij doen dit bijvoorbeeld door een nieuw type zijlaadcontainer te ontwikkelen die gebruikt kan worden voor het spoor. De jury bestempelt Neele-Vat Logistics als ‘een top bedrijf met een top ICT waar duurzaamheid en veiligheid bovenaan op de agenda staan’.

Betrouwbare en stabiel

‘Deze nominatie ervaren wij als een extra kwaliteitskeurmerk’, aldus CEO Ron Neele. ‘Het bevestigt de rol van Neele-Vat Logistics als betrouwbare en stabiele partner. Wij zien dit als een belangrijk signaal; zowel richting onze klanten als medewerkers.’

Op 23 januari 2015 neemt Neele-Vat Logistics haar prijs in ontvangst tijdens het Best Managed Companies event. (Bron: Neele-Vat)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief