Neele-Vat Logistics investeert in intermodaal equipment

646

ROTTERDAM – Neele-Vat Logistics gaat voor haar groupage, deellading- en FTL diensten vanaf de Benelux naar Italië verder investeren in intermodaal equipment. Daarvoor gaat de logistiek dienstverlener investeren in 25 nieuwe intermodale XL trailers.

Neele-Vat Logistics investeert in intermodaal equipmentDe wissellaadbakken worden met name ingezet voor zware lading naar Italië terwijl de nieuwe trailers worden ingezet om bestaande ladingstromen te converteren van weg naar spoor.

Wissellaadbakken

Naast de investering voor de Italiaanse markt zijn twintig 13,60 meter wissellaadbakken aangeschaft die dedicated worden ingezet op de spoorverbinding van Rotterdam naar München en terug. Onlangs werd bekend  dat de frequentie van de spoordienst wordt aangepast naar zes per week. ‘Op deze manier spelen we verder in op de toenemende behoefte aan duurzaamheid’, aldus directeur transportPeter Vinke. ‘Het voordeel voor onze relaties is dat er naast een behoorlijke CO2 reductie beduidend meer gewicht kan worden geladen. Verder zijn we in staat om doorlooptijden aan te bieden die nagenoeg gelijk zijn aan het wegtransport.’ (Bron: Neele-Vat)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief