Neele-Vat Logistics begint gasmeet- en fumigatiestation in Zeebrugge

766

ZEEBRUGGE – In samenwerking met terminal operator APM heeft Neele-Vat Logistics een gasmeet- en fumigatistation ingericht in Zeebrugge. Het is voorzien dat de behandelcapaciteit de vijftig containers per dag ruim overschrijdt. Het station zal volledig voldoen aan de FAVV regelgeving voor import en export.

neelevatHet bedrijf ziet kansen om de nieuwe activiteit te exploiteren omwille van nieuwe fytosanitaire richtlijnen op onder andere het gebied van behandeling van boomstammen en houtvepakkingen. Speciaal voor Belgische, Noord Franse en Duitse exporteurs en importeurs zal het nieuwe gasmeet- en fumigatiestation een uitstekend en efficiënt alternatief zijn.

Razend enthousiast

In tegenstelling tot bestaande operaties zal het Neele-Vat gasmeetstation op het terrein van de terminal opereren.
Alain Declercq, manager van Neele-Vat Zeebrugge, is razend enthousiast over het nieuwe gasmeet- en fumigatiestation daar het van toegevoegde waarde is voor de haven van Zeebrugge waar deze activiteit tot aan vandaag niet werd aangeboden. ‘Ik voorzie dat vooral voor de export van boomstammen ons nieuwe station zeer interessant zal zijn.’

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief