NE DistriService ontvangt Keurmerk Transport en Logistiek

434

NE DistriService te Nunspeet heeft uit handen van Transport en Logistiek Nederland (TLN) het Keurmerk Transport & Logistiek (KTL) ontvangen. De distributeur laat hiermee zien te voldoen aan een serie hoge kwaliteitseisen voor onder meer de bedrijfsvoering en de interne processen.

Het keurmerk werd overhandigd aan directeur Herman Bult. Transportbedrijf NE DistriService heeft zich toegelegd op de distributie NE DistriService ontvangt Keurmerk Transport en Logistiekvan raamdecoratie binnen de  Benelux. Dagelijks levert de onderneming met 40 vrachtauto’s meer dan 10.000 pakketten af bij woninginrichters, woonwarenhuizen en bouwmarkten. Hierbij ligt de focus op het leveren van toegevoegde waarde door een onbezorgd logistiek proces, dat volledig naar wens kan worden ingevuld.

Keurmerk
Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer de bedrijfsvoering, de interne processen, de communicatie, de duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Houders van het Keurmerk Transport en Logistiek maken structureel werk van thema’s als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago. (Bron: TLN)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van TotaalTrans

Volg TotaalTrans op Twitter