NABEK schaft trailers met laad- en lossysteem aan

487

NABEK Wegtransporten heeft onlangs twee Pacton trailers aangeschaft met het Joloda laad- en lossysteem. Hiermee kunnen met name ‘forest products’ zoals rollen papier snel, simpel en veilig geladen en worden gelost.

NABEK schaft trailers met laad- en lossysteem aanDe nieuwe trailers zijn in gebruik bij de vestiging in Antwerpen. NABEK Antwerpen is gespecialiseerd in het vervoer van ‘forest products’. Zo wordt dagelijks voor een groot aantal klanten bijvoorbeeld papier en plaatmateriaal gedistribueerd.

Gemak en veiligheid

Joloda maakt gebruik van een railsysteem dat gemonteerd zit in de vloer van de trailer. De zogenoemde ‘skids’ in het railsysteem worden onder de lading geschoven. Met een hendel wordt de lading opgelicht en kan vervolgens eenvoudig naar de juiste positie in de trailer worden gerold. ‘Naast het gemak dat het systeem biedt voor de chauffeurs, biedt het door de tijdwinst ook voordelen voor onze klanten. Daarnaast wordt de lading veilig vergrendeld en vermindert het aanzienlijk de kans op schades.’ (Bron: Pax)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief