Multitax Transport International gaat met ‘Upjes’ bezorgen

647

Multitax Transport International uit Kerkrade gaat kleine pakketjes voor Kuehhne & Nagel in Born in de Benelux en het Duitse Ruhrgebied vervoeren met de kleinste Volkswagen, de Up op CNG. Dat hebben de twee bedrijven met elkaar afgesproken.

Multitax Transport International gaat met ‘Upjes’ pakketten bezorgenMultitax Transport International behaalde eerder al een Lean & Green Award voor Duurzame Logistiek. Het bedrijf ziet het vervoer per ‘Upje’ dan ook als een vervolg op haar duurzaamheidsstrategie.

CNG
De auto’s uitgerust met CNG en ondersteunende benzinetanks. Hierdoor zijn ze de meest zuinige voertuigen in haar klasse. Met dit nieuwe project kan Multitax optimaal voldoen aan de marktvraag naar steeds meer transparantie en duurzaamheid. Tevens laat zij zien klaar te zijn voor de toekomst en geeft zij een ander beeld aan de algemene transport & logistiekmarkt.

Familiebedrijf
Multitax Transport International is een familiebedrijf met zeven medewerkers. De activiteiten bestaan uit het vervoer van medische dossiers, medische onderdelen en high value goederen (automotive & high tech). Dit veelal op express basis. Daarnaast vervoert Multitax ook algemene goederen met een maximaal gewicht van vijf ton. Multitax heeft voornamelijk opdrachtgevers in de omgeving van Zuid-Limburg en heeft als werkgebied West-, Midden- en Zuid-Europa. (Bron: TLN)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

Volg TotaalTrans op Twitter