Modekoning Michael Kors met distributiecentrum naar Venlo

730

De Amerikaanse modeontwerper Michael Kors wil in Venlo een groot Europees distributiecentrum (dc) bouwen. Het dc moet volgens dagblad De Limburger in 2016 op het industrieterrein Trade Port Noord staan.

Modekoning Michael Kors met distributiecentrum naar VenloMichael Kors wil in Europa uitbreiden en heeft daarvoor een distributiecentrum nodig op een strategische positie. TNT Fashion verspreidt de kleding, schoenen, handtassen, horloges en accessoires van Michael Kors nu nog vanuit een logistiek centrum in Oldenzaal. Het dc van Kors in Venlo schept naar verwachting zon 250 banen.

Kors

Michael Kors studeerde modeontwerp aan de Fashion Institute of Technology in New York. Op 19-jarige leeftijd kreeg Kors zijn eerste grote ontwerpopdracht toen hij een collectie mocht ontwerpen voor modeboetiek Lothar’s in New York. De kritieken van de modepers op deze collectie waren goed en voor Kors was 1981 het moment om zijn eigen label op te richten: Michael Kors. Kors had reeds in het begin een duidelijke stijl die hij nooit heeft verlaten: luxueuze, typisch Amerikaanse, sportieve collecties werden zijn kenmerk. Casual chic, maar met een tijdloze elegantie. (Bron: De Limburger)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief