Miljoenste DAF cabine is voor Van Dievel (+ video)

498

Bij DAF Vlaanderen in het Belgische Westerlo werd vrijdag 4 juli de 1.000.000-ste cabine geproduceerd. De Space Cab werd symbolisch overgedragen aan Louis De Wael, algemeen directeur van Vervoer Van Dievel uit het Belgische Mechelen, waar de truck met de miljoenste cabine binnenkort in gebruik zal worden genomen.

‘De mijlpaal van 1.000.000 geproduceerde cabines is een geweldige erkenning van de medewerkers van DAF Vlaanderen’, aldus Harrie Schippers. ‘Mede dankzij hun inzet en Miljoenste DAF cabine is voor Van Dievel (+ video)toewijding zijn wij in staat cabines te leveren, die toonaangevend zijn op het gebied van ruimte, comfort en afwerking, essentieel voor het hoge chauffeurscomfort waarom de trucks van DAF bekend staan.’

Euro 6

Dat is precies ook de reden dat Vervoer Van Dievel, reeds jaren een trouwe klant van DAF concessiehouder Garage Aerts met vestigingen in Bornem, Mechelen en Dendermonde, voor de DAF XF kiest. ‘Naast bedrijfszekerheid en gunstige operationele kosten is met name ook het hoge chauffeurscomfort een belangrijke reden om voor DAF te kiezen’, aldus algemeen directeur Louis De Wael. ‘Chauffeurs zijn veelal langer onderweg en het is essentieel dat ze dan een ideale werkomgeving met veel ruimte hebben en een perfect bed om uit te rusten. De XF-cabine met Adaptif Cruise Control remt af of stopt zelf wanneer voertuigen te kort op mekaar komen en biedt bovendien een uitstekend zicht op overige weggebruikers, belangrijk voor de veiligheid. En aangezien duurzaam ondernemen een van onze kernwaarden is, is het logisch dat we nu investeren in de nieuwste Euro 6-technologie voor de laagst mogelijke emissies.’ (Bron: Van Dievel)

Bekijk alle foto’s van de Oranjegekte in transport en logistiek in het Oranjealbum

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neemeen abonnement op de nieuwsbrief