Miljoenenorder voor Nooteboom Trailers

765

Nooteboom Trailers heeft voor vele miljoenen zestien voertuigen voor het transport van onderdelen van windturbines geleverd aan ALE. De 8-assige uitschuifbare semi-diepladers en 4-assige Quatro uitschuifbare Telesteps zijn nagenoeg allemaal uitgeleverd en inmiddels operationeel voor deze gigantische en complexe logistieke operatie in Zuid Afrika.

Miljoenenorder voor Nooteboom TrailersALE gaat in Zuid-Afrika windturbine parken bouwen in de regio’s East-Cape en West-Coast. Het betreft meerdere windparken met in totaal ruim 200 windturbines van onder andere Suzlon, Nordex en Vestas. De delen van deze turbines worden vanaf diverse havens over land naar de plaats van bestemming vervoerd.

‘Gerenommeerd, toonaangevend en superieur’
Jan Yntema, director ALE South Africa: ‘Wij zien belangrijke lange termijn opties in Zuid Afrika voor windenergie en hebben daarom bewust gekozen voor de beste trailers die er voor deze toepassing bestaan. Voor ons is dit Nooteboom Trailers, omdat zij hierin een zeer gerenommeerde reputatie hebben en toonaangevend zijn in innovatieve oplossingen voor het vervoer van windturbines. Ook de superieure kwaliteit, de specifieke aanpassingen voor Zuid Afrika en de after service zijn hierbij van doorslaggevende betekenis geweest.’

ALE
ALE, met zijn hoofdkantoor in Staffordshire (UK), is een wereldspeler met een groot aantal vestigingen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Afrika, Australië, het Midden-Oosten en het Verre Oosten. ALE levert complete oplossingen op het gebied van lifting, transport, installatie, ballasten, vijzelen en wegen van grote en zware ladingen. Voor de installatie van deze windturbines heeft ALE ook geïnvesteerd in 9 nieuwe mobiele kranen.

twitter