Micodo Logistiek en IRC Transport verhuizen

1675

IRC transport en Micodo Logistieke Dienstverlening verhuizen 27 juni naar het industrieterrein Bijsterhuizen in Nijmegen. Ze krijgen daar de beschikking over 5.000 m2 aan warehouse en 1.000 m2 kantoor faciliteiten.

IRC transport in Nijmegen is sinds november 2010 een zusteronderneming van Micodo Logistieke Dienstverlening. Het wagenpark bestaat uit zeven trekkers Micodo en IRC verhuizenen vier motorwagens en een groot aantal bestelwagens van Renault Trucks in het wagenpark.. Alle motorwagens en opleggers zijn voorzien van laadklep waardoor ze breed inzetbaar zijn.

Sinds mei zijn de werkzaamheden uitgebreid met een trekker welke vast op Engeland gaat rijden. ‘Wij hebben opnieuw gekozen voor een nieuwe  Renault trekker afkomstig van Garagebedrijf Van Mourik uit Tiel. Er is gekozen voor een nieuw model T-Serie 380 PK T4x2 X- Low Decker EURO 6.’

Micodo en IRC richten zich vooral op logistieke werkzaamheden met een toegevoegde waarde. Inmiddels zijn er zo’n 60 medewerkers in dienst bij Micodo en IRC.

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief