Mellink Transport ontvangt Keurmerk Transport en Logistiek

845

Mellink Transport ontvangt Keurmerk Transport en LogistiekWim en Esther Mellink van Mellink Transport uit Eibergen hebben uit handen van TLN-regioconsulent José Jakobs het Keurmerk Transport & Logistiek ontvangen. De Gelderse transporteur laat hiermee zien te voldoen aan een serie hoge kwaliteitseisen voor onder meer de bedrijfsvoering en de interne processen.

Mellink Transport is gespecialiseerd in nationaal en internationaal tanktransport. Recent onderging Mellink Transport met succes een strenge audit om te kijken of aan de voorwaarden van het Keurmerk Transport en Logistiek wordt voldaan. Wim Mellink wil zich met het keurmerk zichtbaar in de markt profileren als een partij die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer de bedrijfsvoering, de interne processen, de communicatie, de duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Houders van het Keurmerk Transport en Logistiek maken structureel werk van thema’s als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago.

twitter