Marcel Hulsker eerste buitenlandse directielid Contargo

435

DUISBURG – Contargo heeft de Nederlander Marcel Hulsker (45) aangesteld als vierde lid van de directie. Hij is hiermee de eerste buitenlander. Hulsker moet als directeur onder meer de positie van Contargo Benelux verder versterken.

Marcel Hulsker eerste buitenlandse directielid ContargoMarcel Hulsker begon zijn carrière bij rederij Alpina Schiffsreederei. Bij Rhinecontainer werkte hij zich omhoog van assistant dispatcher tot directeur. Dat bleef hij ook na de overname van Rhinecontainer door Contargo. De rederij kreeg de naam Contargo Waterway Logistics en ging werken vanuit Zwijndrecht.

Transbox

Hulsker krijgt ook de leiding over Contargo Network Service. Dit onderdeel van Contargo houdt zich bezig met afwikkelen van het containervervoer naar het achterland, zowel binnen als buiten het netwerk van Contargo.

Hulsker is verder nog mede-directeur van de in oktober  gevormde joint venture Transbox United van Contargo en United Container Transport. Dit bedrijf houdt kantoor in Antwerpen en richt zich op het vervoer van containers over het water over korte afstanden tussen de zeehavens van België en Nederland. United Container Transport heeft 45% van de aandelen in de joint venture, Contargo 55%. (Bron: Contargo)

Meer nieuws over Contargo:
Contargo verdubbelt capaciteit binnenschepen in Neuss
Contargo en UCT werken samen in containerbinnenvaart
Nieuwe containerterminal Contargo in Emmelsum

Nu ook vacatures op TotaalTrans. Plaats een vacature of bekijk ze nu!

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief