Mandersloot neemt S.C. Te Baerts Transport S.R.L. (Codlea) over

5138

Transportbedrijf en logistiek dienstverlener Mandersloot uit Scherpenzeel heeft de Roemeense vestiging sc Te Baerts Transport srl uit Codlea (RO) overgenomen van de Nederlandse Te Baerts. Met deze overname wil Mandersloot haar diensten uitbreiden in Centraal Europa en de kans benutten door te groeien. De Roemeense vestiging wordt voorlopig in de huidige worden doorgezet om de continuiteit en betrouwbaarheid voor alle klanten te waarborgen.

Mandersloot neemt S.C. Te Baerts Transport S.R.L. (Codlea) overHet familiebedrijf Mandersloot is gespecialiseerd in koel- en vriestransporten en werd opgericht in 1965 als Mandersloot’s Expeditiebedrijf. Aan het eind van de zestiger jaren besloot de familie Mandersloot als één van de eerste transporteurs in Nederland op Polen – onderdeel van het voormalige Oostblok – te gaan rijden. Een actie waardoor binnen de transportwereld enige faam is verworven als Oostblokpionier.

Gedurende de afgelopen 45 jaar is het éénmansbedrijf uitgegroeid tot een complete logistieke dienstverlener die, naast het internationale transport, ook distributie op winkelniveau en op- en overslag activiteiten in haar pakket heeft. Mandersloot is met name gespecialiseerd in het transport van bloemen, planten, groenten en fruit binnen de gehele distributieketen.

Mandersloot is de laatste jaren fors gegroeid en heeft mede door de overname ruim 125 trailers op de weg die dagelijks de import en export verzorgen van en naar Nederland, België, Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Roemenië en Bulgarije. De overname van de Roemeense vestiging is dan ook een strategische keuze voor verdere groei.

Naast de moedervestiging in Scherpenzeel, heeft Mandersloot ook een vestiging in Polen (Komorniki – nabij Poznan) waar naast transport ook crossdocking, warehousing en value added logistics worden aangeboden en een vestiging in Tsjechië (nabij Praag).

Meer wegvervoer