Mandersloot breidt diepvries groupage netwerk uit

524

Mandersloot breidt diepvries groupage netwerk uit

SCHERPENZEEL – Mandersloot expeditiebedrijf heeft haar diepvries groupage netwerk uitgebreid. Al lange tijd actief in diepvriesleveringen op de Poolse markt, biedt Mandersloot nu ook transport voor stukgoed diepvries aan van en naar Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Roemenië en Bulgarije.

Dit wordt mogelijk gemaakt door de aanschaf van koeltrailers met dubbele verdamper, nu 24 in totaal, die ervoor zorgen dat er binnen een lading twee verschillende temperaturen gehanteerd kunnen worden. Diepvries- en koelwaren kunnen zo in één transport vervoerd worden. Dit vergroot de combinatiemogelijkheden, en daarmee de flexibiliteit die de klant geboden kan worden. De vertrekdag die aangehouden wordt voor diepvries groupage is in principe vrijdag.

Versterken

Mandersloot verwacht dat deze uitbreiding haar positie als specialist in geconditioneerde transporten binnen Oost-Europa nog verder versterkt. Met een vloot van meer dan 110 trucks en 120 trailers heeft Mandersloot volop mogelijkheden om de klant van dienst te zijn.

Naast geconditioneerde transporten legt Mandersloot zich steeds meer toe op het vervoer van High Value goederen. Mandersloot is in het bezit van de TAPA certificering, en het merendeel van de trailers beschikt over goedgekeurde sloten en GPS volgsystemen, zodat waardevolle lading altijd traceerbaar is. (Bron: Mandersloot)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief