MAN maakt de blits (video)

867

LEUSDEN – MAN zorgde bij de traditionele GTI-meeting aan de Oostenrijkse Wörthersee voor een bijzondere special guest: de TGX D38 ‘100 Years’. Deze jubileum-editie met 560 pk bracht het publiek in vervoering met spectaculaire drifts, burnouts en donuts op de ‘rubber square’.

MAN maakt de blits (video)De Wörthersee in Oostenrijk is elk jaar in mei even het domein van elke GTI-liefhebber en -eigenaar. De merken van de Volkswagen Groep grijpen het evenement ook aan om speciale concept cars en snelle productiemodellen te presenteren.

Vlammende leeuw

MAN stal bij de 34e editie van het ‘Wörthersee-Treffen’ de show met twee TGX D38-trucks in ‘100 Years’-uitvoering. Eén ervan was uitgevoerd met een spectaculaire ‘vlammende leeuw’ op de cabine – een verwijzing naar het MAN-beeldmerk. Hét spektakel was echter afkomstig van de 15,2-liter zescilinder met 560 pk en een koppel van 2.700 Nm. De TGX 38 ontpopte zich daarmee tot de ster van de ‘rubber square’, het driftterrein van het evenement. De krachtige TGX 38 liet hier spectaculaire drifts, burnouts en donuts zien.

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief